Renovatie kozijnen en luiken boerderij

De boerderij van de klantSituatie bij de klant

Mijn klant heeft een boerderij in Lathum (Gelderland) uit de jaren ’50. In deze boerderij zitten 5 ramen met daarvoor tien luiken. Drie luiken waren niet meer te repareren (verrot) en waren aan vervanging toe. Daarnaast waren er twee kozijnen in zeer slecht staat en deze waren dus ook aan vervanging toe.

Voor welke oplossingen heb ik gekozen

 • Kozijnen: In verband met tijd en kosten heb ik er voor gekozen om het vervaardigen van de kozijnen uit te besteden. Het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen & afwerking van de nieuwe kozijnen heb ik zelf gedaan.

 • Luiken: Tijdens de productie van de kozijnen ben ik gestart met het maken van de luiken. Hiervoor heb ik de volgende stappen ondernomen:
  • Maten opnemen van de verrotte luiken.
  • Overleg met de klant inzake (de keuze van het) hout en de afwerking.
  • Inkoop materialen.
  • Afspraken maken met de klant i.v.m. tijdsplanning.
  • Productie luiken (maatwerk).
  • Montage van de luiken.

Wat is het tussen resultaat geworden

imgp7361

imgp7365

imgp7367

imgp7371